Haarspecialist in Amsterdam

Hairtrends Haarwerk is gevestigd in het Academisch Medisch Centrum (AMC) van Amsterdam. Komt u gerust eens langs om verschillende pruiken of haarwerken te bekijken en te voelen.

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Lydia en Helga hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij bieden hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie.

Neem gerust contact op

Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij u graag wat het beste past in uw geval. Kom gerust vrijblijvend op gesprek. We staan voor u klaar.

Neemt u bij vragen of voor het maken van een persoonlijke afspraak contact met ons op door te bellen naar 020 566 43 43 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Team Icon Yvonne Icon lydia Icon Helga Icon

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Lydia en Helga van Haartrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die zij u bieden, hebben zij een groot inlevingsvermogen waardoor zij veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.

Neem contact op

Uw haarwerk specialist

AMC Ziekenhuis Pruikenwinkel Amsterdam Pruikenwinkel Amsterdam