Follea Haarwerken

We are proud to make a difference

Follea Haarwerken

Geheel nieuw in onze collectie zijn de diverse Haarwerken van het merk Follea.

De Follea haarwerken collectie bestaat uit verschillende modellen voor kinderen, de actieve sporter, tijdelijke haarverlies en nog vele modellen meer. Alle zijn ze beschikbaar in een breed scala aan kleuren en verschillende lengtes. Kortom: Follea haarwerken zijn er voor iedereen, ook voor u vinden wij een passend haarwerk.

Neem contact op of +31 205664343

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u
door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.

Vind uw perfecte Follea Haarwerk

Follea Haarwerken

De reden om opzoek te gaan naar een haaroplossing is voor iedereen verschillend. Of je nu je haar verliest door chemotherapie, een hoofdhuidaandoening, dun haar hebt of omdat je graag meer volume zou willen. Follea haarwerken beschikt over een ruim aanbod en heeft hierdoor voor elk probleem een haaroplossing.

De pruiken en haarstukken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 15 tot 53 centimeter, een breed scala aan kleuren en van echt haar.

Uitgebreide collectie aan Follea Haarwerken

Follea beschikt over een uitgebreide collectie haarwerken, bestaande uit: De Style, Chic, Grandeur, Gripper, René en Topette collectie.

Style Collectie

Een haarwerk uit de Style collectie van Follea is geschikt voor iedereen die graag iets meer volume op de bovenzijde zou willen. Beschikbaar in 5 haarlengtes en van European hair.

Chic Collectie

De Chic collectie is speciaal door Follea ontworpen voor personen die de voorkeur geven aan een natuurlijke look. Een haarwerk uit de Chic collectie heeft niet te veel volume en valt hierdoor natuurlijker voor een natuurlijk mogelijk resultaat. Beschikbaar in 3 haarlengtes en van Premium European hair.

Grandeur Collectie

Wenst u fijn haar in een bijzonder lange lengte? Dan is de Grandeur collectie van Follea de perfecte match voor u. Speciaal gemaakt van handselected European hair en met een bijzonder lange haarlengte van 40 – 53 centimeter.

Gripper Collectie

Follea heeft binnen de Gripper Collectie twee lijnen. De Gripper Lite voor iedereen met weinig of geen haar, die graag een haarwerk wil dat in verschillende stijlen gedragen kan worden en de Gripper Actif. De Gripper Actif is geschikt voor kinderen, de actieve sporter of wanneer u graag de zekerheid wil hebben dat uw haarwerk perfect op zijn plek blijft zitten. Alle haarwerken uit de Gripper collectie zijn beschikbaar in 4 haarlengtes en van European hair.

Topette Collectie

De Topette collectie is ontworpen voor personen met dun haar van nature, dunner wordend haar of voor iemand die graag wat meer volume in zijn haar zou willen. Met 3 verschillende haarlengtes en vele populaire kleuren om uit te kiezen vinden we een passend haarwerk voor u.

René Collectie

Voor tijdelijke haaruitval heeft Follea de René collectie die bijvoorbeeld geschikt is voor personen met chemotherapie. De getrensde achterzijde maakt daarbij dat het haarwerk betaalbaarder is en zo kunt u toch kwaliteit krijgen voor een betaalbare prijs. Beschikbaar in 4 haarlengtes en gemaakt van world select hair.

Voor iedereen een Follea Haarwerk

Follea haarwerken zijn zoals eerdergenoemd voor iedereen. Wij helpen u graag bij uw proces om de perfecte haaroplossing te vinden.

Het doel van Hairtrends Haarwerk: u weer met een fijn gevoel, een stralende glimlach en vol zelfvertrouwen de straat in zien lopen! Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of vragen.

Neem contact op of +31 205664343

Zorgvuldig stappenplan

Intakegesprek

Samen plannen we een intakegesprek waarin wij zoveel mogelijk van u willen weten om een goed behandelplan te kunnen opstellen. Uw karakter, leefgewoontes en -omstandigheden; alles is van belang om een goede pruik op maat voor u te kunnen ontwikkelen. Ook kunt u in het gesprek al uw wensen en vragen met ons bespreken.

Op uw verzoek kunnen we eerst een hoofdhuidanalyse uitvoeren. Met deze hoofdhuidanalyse onderzoeken we de exacte oorzaak van uw haarverlies. Wellicht is een pruik of haarwerk (nog) niet nodig. Mocht dit wel het geval zijn dan nemen wij uw hoofdmaat op, bepalen de kleur die bij u past en bespreken het model van uw op maat gemaakte pruik of haarwerk.

Pasafspraak
Follea haarwerken - Werkwijze

Pasafspraak

Na het intakegesprek plannen we een pasafspraak in onze pruiken winkel in Amsterdam waarin we zorgen voor zes á zeven kapsels die goed bij u passen. Een pasafspraak kan, indien nodig, binnen twee dagen worden uitgevoerd.

Om een perfecte pasvorm te creëren, maken wij het haarwerk zo nodig nog verder op maat of knippen we uw model bij. Naast een haarwerksalon zijn wij namelijk ook een kapsalon. U bent met Hairtrends Haarwerken altijd verzekerd van een modisch en vooral een door topstylisten goed geknipt haarwerk op maat.

Graag informeren wij u over het onderhoud en de styling van uw kapsel. Wanneer u bijvoorbeeld voor een synthetische pruik gekozen heeft, zal deze wasbeurt na wasbeurt in model blijven. Een pruik van echt haar moet na elke wasbeurt weer even in model gebracht worden. Een synthetische pruik is dus erg praktisch in onderhoud. Een pruik van echt haar zal uiteindelijk langer mooi blijven.

Na de pasafspraak kunt u al meteen met uw nieuwe kapsel bij ons de deur uit. Ook kunt u het haarwerk maximaal zes weken reserveren zodat u nog even de tijd heeft om over het kapsel na te denken.

Hoe dan ook, wij zijn pas tevreden als u meer dan tevreden bent en (weer) met veel zelfvertrouwen over de straat gaat.

Vergoeding
Follea haarwerken - Werkwijze

Vergoeding

Vanuit uw basisverzekering kunt u dit jaar € 431,- van uw pruik vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. Mocht de prijs van uw pruik hoger uitvallen dan kunt u het resterende bedrag eventueel uit uw aanvullende verzekering ontvangen.

Of u aanvullend verzekerd bent hangt af van uw polis. Wij gaan bij uw zorgverzekering na of u aanvullend verzekerd bent en zo ja wat u naast uw basisverzekering extra vergoed kunt krijgen. Daar hoeft u dus zelf mooi niet meer achteraan.

Wij zorgen ervoor dat u bij het kiezen van uw pruik of haarwerk uw totale financiële vergoeding weet, zodat u meteen ook een financiële afweging kunt maken.

Follea haarwerken - ANKO logo

Wij zijn ANKO gecertificeerd. Dit is een keurmerk waardoor wij onze diensten mogen leveren via alle zorgverzekeraars.

Eventuele vervolgafspraak
Follea haarwerken - Werkwijze

Eventuele vervolgafspraak

Eventueel kunnen we een vervolgafspraak met u inplannen om te vernemen hoe uw haarwerk of pruik op maat bevalt. Misschien heeft u dan nog vragen over het onderhoud of het gebruik ervan.
Bij een gedeeltelijk haarwerk kan het zijn dat uw eigen haar verder uitvalt. In dat geval maken we sowieso een vervolgafspraak om dit in de gaten te houden.

Natuurlijk kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor vragen of een controle.

Afspraak maken
Follea haarwerken - Werkwijze