Natucain, haargroeimiddel

We begrijpen bij Hairtrends Haarwerk dat het verliezen of dunner worden van uw haar zeer pijnlijk en verdrietig kan zijn. Haaruitval hoeft uw zelfvertrouwen echter niet te schaden, want er zijn genoeg oplossingen!

Naast passende haaroplossingen bieden we nu ook een nieuw product aan: haargroeimiddel Natucain.

Voordelen Natucain:

  • Klinisch bewezen resultaten
  • Een 100% natuurlijke haaruitval oplossing
  • Zichtbaar resultaat na 6 tot 8 weken
  • Verminderd haaruitval met 90%
  • Een oplossing zonder bijwerkingen
  • Verbeterd de haargroei met 93%
  • Een effectief product voor zowel mannen als vrouwen
  • Vrij van sulfaten, siliconen, hormonen, parabenen

Benieuwd waarom Natucain haargroei spray werkt? Ontdek alles over de wetenschap achter dit revolutionaire product.

Meer informatie

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken en haargroei oplossingen.

Wij adviseren u graag over wat het beste bij u past en staan voor u klaar. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.


Product bestellen

Eerdere ervaringen

haargroeimiddel - Jenny Trimp
na
haargroeimiddel - Janneke
voor

Wiebe

Ik zie na twee maanden behandelen dat mijn inhammen echt kleiner zijn geworden. Het is makkelijk te behandelen, ik heb bijna drie maanden met het flesje gedaan!
haargroeimiddel - Jenny Trimp
na
haargroeimiddel - Janneke
voor

Kees

Er zijn heel veel haargroei middelen, maar wat mij over de streep trok, was dat het helemaal natuurlijk is. Ik kon bij hairtrends altijd terecht met vragen, wat heel goed voelt. Het resultaat overtrof na twee maanden mijn verwachting, dit blijft mijn ritueel.
haargroeimiddel - Jenny Trimp
na
haargroeimiddel - Janneke
voor

Evert

Ook al kan ik het zelf niet zien, voelde mijn haar op mijn kruin al heel snel voller aan, en toen ik de foto’s zag werd ik blij van het verschil! Ga er zeker mee door!

De wetenschap achter Natucain

U vraagt zich wellicht af wat Natucain de beste keuze voor u maakt en nog belangrijker, waarom werkt dit product echt bij het bevorderen van uw haargroei! Wij hadden ook onze twijfels en zijn daarom zelf op onderzoek uitgegaan. We hebben meerdere mannen gevraagd om het product met ons te testen en de resultaten zeggen genoeg. Wij zijn overtuigd dat dit een haargroei middel is dat werkt!

Natucain is ontstaan vanuit de wetenschap en natuur. Door wetenschap en natuur met elkaar te combineren ontdekte wetenschappers het actieve ingrediënt, MKMS24.

MKMS24 is afkomstig van bamboe, linzen en tijm extracten en tot een effectief ingrediënt gevormd met stamcel technologie. Het ingrediënt stimuleert de haarpapil om de benodigde stoffen aan te maken om het haar terug te laten groeien, maar uw huidige haren ook langer vast te houden.

Pruiken winkel Amsterdam

100% natuurlijk en zonder bijwerkingen

Momenteel zijn er meerdere haargroei producten beschikbaar op de Nederlandse markt. Deze producten zitten vaak vol met hormonen en zorgen daarmee voor vele bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen van dit soort producten zijn: roos, vettig haar en misselijkheid.

Bij Hairtrends Haarwerk zijn we geen voorstander van producten met vervelende bijwerkingen. Natucain gebruikt in plaats van hormonen het actieve ingrediënt MKMS24. Zoals eerder benoemd is dit ingrediënt 100% natuurlijk en naast hormonen ook vrij van sulfaten, siliconen en parabenen. Hierdoor heeft Natucain geen bijwerkingen en kan u uw haargroei bevorderen zonder er last van te hebben.

Haarstukje voor mannen

In sommige gevallen bent u het beginstadium van haarverlies al voorbij en is Natucain niet meer de geschikte oplossing voor u. Beter zou zijn om de mogelijkheden van een haarstukje te bekijken.

Wij kunnen u twee verschillende haarstukjes aanmeten: een confectiehaarstukje of een maatwerkhaarstukje. De keuze tussen confectie of maatwerk hangt af van een aantal factoren, maar natuurlijk staan wij u met raad en daad bij voor het maken van een juiste keuze.

Wil u meer weten over haarstukjes? Neem gerust contact op of bekijk meer informatie over een haarstukje.

Neem gerust contact op

Bent u al overtuigd van Natucain? Wanneer u nog vragen heeft beantwoorden we deze graag. Of het nu gaat over het product, de werkwijze of een advies met betrekking tot uw situatie. We staan voor u klaar.

Neem bij vragen of voor het maken van een persoonlijke afspraak contact met ons op door te bellen naar 020 290 3977 of door het contactformulier in te vullen.

Veelgestelde vragen

Kan ik me haar op dezelfde wijzen blijven wassen?
Wanneer u Natucain gaat gebruiken kunt u uw haar op dezelfde wijzen blijven wassen. Het is echter wel belangrijk dat u uw haar wast met een shampoo zonder siliconen. Ons advies is dan ook om naast Natucain ook de daarbij behorende shampoo en conditioner te gebruiken voor het beste resultaat.
Hoe gebruik ik Natucain haargroei spray?
In de eerste maand brengt u 1 ml, twee keer per dag aan. 1 ml staat ongeveer gelijk aan 6 pompjes. Vanaf de tweede maand brengt u 1 ml nog maar een keer per dag aan. Houd vervolgens het gebruik van 1 ml per dag aan om de behaalde resultaten te behouden.
Hoelang doe ik met 1 fles Natucain?
Met een fles Natucain doet u 3 maanden. Hierbij zit geen verschil tussen de lengte van uw haar of hoeveelheid haar, iedereen doet met een fles Natucain 3 maanden.
Waar is Natucain verkrijgbaar?
De volledige collectie Natucain is te bestellen via onze webshop.
Is Natucain haargroei spray voor mannen en vrouwen?
Natucain haargroei spray is speciaal ontwikkeld om zowel mannen als vrouwen hun haargroei te verbeteren. Het product is dus voor mannen en vrouwen geschikt.
Wat gebeurd er als ik met Natucain stop?
Wanneer u stopt met het gebruik van Natucain, dan zal de werking van het product stoppen.
Kan ik mijn huidige haarproducten blijven gebruiken?
U kan uw huidige haarproducten blijven gebruiken, maar wij adviseren u sterk om producten die siliconen bevatten niet aan te brengen op uw hoofdhuid. U kunt deze producten welk aanbrengen in de punten of lengtes van uw haar.