Haarstukjes voor heren en dames. Op maat gemaakt en van echt haar.

Kwaliteitshaarwerken in alle prijsklassen.

Bekijk pruiken

Een haarstukje dat helemaal bij u past

We begrijpen dat haarverlies u onzeker kan maken. Welke oorzaak er bij u ook aan ten grondslag ligt, Hairtrends Haarwerk kan u een haarstuk aanmeten waarmee u vol zelfvertrouwen voor de dag komt.

Of u nu kiest voor een confectiehaarstuk of een volledig maatwerkhaarstuk, niemand kan uw inhammen of dunner wordend haar nog zien. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen dat u een volledig natuurlijk kapsel krijgt dat volledig bij u en uw levensstijl past.

Met onze hulp gaat u met een mooi passend kapsel door het leven. Bekijk gerust welke haarstukmogelijkheden wij hebben voor mannen en vrouwen.

Haarstukjes voor mannen

heren afbeelding Bekijk alle haarstukjes

Haarstukjes voor vrouwen

Middellang haar Bekijk alle haarstukjes

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die zij u bieden, hebben zij een groot inlevingsvermogen waardoor zij veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.


Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u
door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.

Over ons image 1 - Hairtrends Haarwerk Over ons image 2 - Hairtrends Haarwerk Over ons image 3 - Hairtrends Haarwerk