Haarstukken voor dun haar

Voor zowel mannen als vrouwen

Lees meer

Haarstukken voor dun haar

Een passende en persoonlijke oplossing

Er zijn steeds meer mensen die op zoek zijn naar een gepaste oplossing voor dunner wordend haar. Het nadeel van dun haar is dat de hoofdhuid steeds beter zichtbaar wordt, waardoor je je gewoonweg minder als jezelf voelt.

Dun haar kan zowel mannen als vrouwen een onzeker gevoel geven. Haarstukken kunnen voor iedereen die last ondervindt van dun haar een oplossing zijn.

De oorzaak verschilt per persoon. Zelfs bij personen, die van nature dik haar hebben, kan de hoofdhuid zichtbaar worden. Dun haar kan worden veroorzaakt door:

  • Stress
  • Erfelijkheid
  • De overgang
  • Een chemobehandeling
  • Een vorm van alopecia

Bij Hairtrends Haarwerk begrijpen wij als geen ander hoe vervelend dunner wordend haar kan zijn. Gelukkig hebben wij een gepaste oplossing hiervoor: haarstukken voor dun haar. Onderstaand kunt u hier meer over lezen.

Neem contact op of +31 205664343


Blijvende en gepaste oplossing

Regelmatig krijgen wij de vraag of zichtbaar hoofdhuid enkel met een volledige pruik kan worden gemaskeerd. Het antwoord hierop is altijd een duidelijke “nee”.

Heeft u voldoende haar, maar wilt u graag bepaalde plekken bedekken? Dan zijn onze haarstukken voor dun haar de ideale oplossing.

Onze specialisten hebben gezamenlijk meer dan 80 jaar ervaring. Graag staan zij voor u klaar om u te helpen aan een blijvende en gepaste oplossing. Haarstukken voor dun haar zorgen met een subtiele verandering voor het gewenste resultaat.

Zo kunt u weer genieten van een prachtig kapsel, waarmee u zich weer als vanouds voelt. Onze specialisten weten dat het kiezen van een haarstuk voor dun haar een persoonlijke gebeurtenis is.

Het geven van persoonlijk advies, afgestemd op uw wensen, staat daarom bij ons hoog in het vaandel. Graag zorgen wij ervoor dat u uw haarstuk voor dun haar niet als last ziet, maar als een waardevolle aanvulling voor uw totale uitstraling.

Zo krijgt uw zelfvertrouwen weer een boost, omdat de kalende plekken op uw hoofdhuid niet meer zichtbaar zullen zijn.

Het is tevens mogelijk om bij ons een hoofdhuidanalyse te laten doen. Hierbij kunnen wij een diagnose maken van de reden van uw haarverlies of hoofdhuidprobleem. Aan de hand van deze diagnose kunnen wij een behandelplan opstellen.


Haarstukje voor dun haar: vele mogelijkheden

Bij Hairtrends Haarwerk vindt u zowel haarstukken voor mannen als haarstukken voor vrouwen.

Deze zijn onder te verdelen in de volgende twee categorieën: confectie haarstukjes en maatwerk haarstukjes. Graag vertellen wij u hier meer over.

Confectiehaarstukje
Overweegt u een haarstuk voor dun haar? Dan is het confectie haarstukje één van uw opties. Oftewel, de “ready-to-wear” haarstukjes. Confectie betekent namelijk dat het al helemaal gemaakt is om te dragen.

Het grootste voordeel van dit type haarstuk is de snelle levertijd. Binnen twee dagen kunt u er namelijk al mee rondlopen.

Bovendien ligt de prijs van een confectie haarstukje lager dan bij een maatwerk haarstukje. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de kwaliteit, die bij ons altijd hoogwaardig is.

Wij hebben de volgende vier soorten confectie haarstukken voor dun haar:

Vier soorten confectiehaarstukjes
We hebben confectiehaarstukjes met:

  • kunststof vezels (niet föhnbaar)
  • hittebestendige kunststof vezels
  • een combinatie van kunststof vezels en echt haar
  • echt haar

Vragen over de verschillende soorten? Geen zorgen! Bij onze experts kunt u altijd terecht voor vrijblijvend advies.

Maatwerk haarstukje
De andere mogelijkheid voor een haarstuk voor dun haar is een maatwerk haarstukje. Zoals de naam al verraadt, worden deze haarstukken volledig op maat gemaakt. De levertijd hiervan is ongeveer 14 weken.

Wanneer uw specifieke persoonlijke wensen heeft of de confectie haarstukjes niet aan uw eisen voldoen, kunt u dus kiezen voor een haarstukje op maat.

Denk hierbij aan keuzevrijheid op het gebied van haardikte, kleur (bij echt haar), lengte en stijl. Zo krijgt u een haarstukje dat volledig aansluit bij uw persoonlijke situatie en leefstijl. Wat wenst u nog meer?

Vrijblijvend advies

Zoals gezegd, geven onze ervaren specialisten u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Samen zullen we kijken welk haarstuk voor dun haar het beste past bij uw wensen en behoeftes. Onderstaand kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.
Of bekijk hier onze haarstukken voor dun haar.

Neem contact op of +31 205664343


Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor wij veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.


Vergoeding mogelijk

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden, wij vragen dit na voor u.

Haarstukken voor dun haar - Menzis logo Haarstukken voor dun haar - Zilveren kruis logo Haarstukken voor dun haar - VGZ Logo
Haarstukken voor dun haar - Unive logo Haarstukken voor dun haar - Delta lloyd logo Haarstukken voor dun haar - CZ logo

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.

Haarstukken voor dun haar - Over ons image 1 Haarstukken voor dun haar - Over ons image 2 Haarstukken voor dun haar - Over ons image 3