Haarstukken van echt haar

Voor zowel mannen als vrouwen

Lees meer

Haarstukken van echt haar

Een passende oplossing voor uw haarverlies

Dunner wordend haar en haarverlies kan verschillende oorzaken hebben. Denk hierbij aan ziekte, stress of het gebruik van bepaalde medicijnen. Het kan leiden tot meer zichtbaar hoofdhuid, wat je onzeker kan laten voelen.

Om kalende plekken te verbergen, kunnen haarstukken van echt haar een uitkomst zijn. Hairtrends Haarwerk kan u een haarstukje aanmeten. Door de realistische afwerking en hoge kwaliteit valt het haarstuk van echt haar niet op. Bij Hairtrends Haarwerk gaat u weer vol zelfvertrouwen door het leven.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden voor een haarstukje van echt haar. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw wensen en behoeftes. Onze specialisten staan voor u klaar.

Neem contact op of +31 205664343


Het verschil tussen pruiken en haarstukken van echt haar

Haarstukjes worden vaak verward met een pruik. Een pruik is bedoeld om je haar volledig te bedekken. Wanneer je maar op enkele plekken minder haar hebt, is het hebben van een pruik niet nodig..

Haarstukken van echt haar zijn speciaal ontwikkeld om zichtbare plekken op je hoofd te bedekken. De haarstukken worden volledig op je eigen haar afgestemd. Zo worden de haarstukjes naadloos verworven in je eigen haar en is het vrijwel onzichtbaar. De haarstukken zijn hiermee een fijne oplossing om haarverlies te maskeren en weer te stralen.

Het is tevens mogelijk om bij ons een hoofdhuidanalyse te laten doen. Hierbij kunnen wij een diagnose maken van de reden van uw haarverlies of hoofdhuidprobleem. Aan de hand van deze diagnose kunnen wij een behandelplan opstellen.


Haarstukken van echt haar: vele voordelen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het dragen van een haarstuk van echt haar, waaronder:

  • Bestendig tegen kleuren
  • Naar eigen wens moduleren
  • Natuurlijke glans en uitstraling
  • Gaat langer mee
  • Minder warm met dragen

Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over onze haarstukken van echt haar, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze haarwerk specialisten staan u graag te woord.

Neem contact op of +31 205664343


Onze soorten haarstukken van echt haar

Bij Hairtrends Haarwerk bent u aan het juiste adres voor zowel haarstukken voor mannen als haarstukken voor vrouwen. Hierin verkopen wij twee soorten: confectie haarstukjes en maatwerk haarstukjes, waar wij u graag meer over vertellen.

Confectie haarstukken
Wij bieden confectie haarstukken van echt haar aan. Oftewel, de “ready-to-wear” haarstukken. Confectie betekent namelijk dat het al helemaal gemaakt is om te dragen.

Het grootste voordeel van dit type haarstuk is de snelle levertijd. Binnen twee dagen kunt u er namelijk al mee rondlopen. Bovendien ligt de prijs van een confectie haarstukje lager dan bij een maatwerk haarstukje. Hoogwaardige kwaliteit staat bij ons voorop.

Maatwerk haarstukje
Hairtrends Haarwerk kan ook een haarstuk van echt haar voor u precies op maat maken. Een maatwerk haarstuk kan helemaal naar uw pasvorm en smaak gevormd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de haardikte, kleur, stijl en lengte. De levertijd van een maatwerk haarstukje is ongeveer veertien weken.

De keuze van een haarstukje is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en leefstijl. Als u bijvoorbeeld veel met een haarstukje wilt sporten, is het ene haarstuk van echt haar geschikter dan een andere. In ieder geval zorgt u met een haarstukje voor een mooi en vol kapsel waarmee u graag gezien wilt worden.

Vrijblijvend advies

Wij geven u graag een persoonlijk advies over welk haarstuk van echt haar het beste bij u zou passen. Neemt u gerust contact op voor het maken van een gratis en vrijblijvende afspraak.

Neem contact op of +31 205664343


Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor wij veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.


Vergoeding mogelijk

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden, wij vragen dit na voor u.

Haarstukken echt haar - Menzis logo Haarstukken echt haar - Zilveren kruis logo Haarstukken echt haar - VGZ Logo
Haarstukken echt haar - Unive logo Haarstukken echt haar - Delta lloyd logo Haarstukken echt haar - CZ logo

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.

Haarstukken echt haar - Over ons image 1 Haarstukken echt haar - Over ons image 2 Haarstukken echt haar - Over ons image 3