Haarstukje voor kruin

Dé passende oplossing voor een kalende kruin

Bekijk pruiken

Haarverlies op de kruin

Haarverlies en dunner wordend haar kan verschillende oorzaken hebben. Met het ouder worden, worden er minder voedingsstoffen aangemaakt. Hierdoor wordt het haar geleidelijk dunner.

Haaruitval is vaak erfelijk bepaald. De één krijgt er rond zijn twintigste mee te maken, de ander pas een stuk later. Vaak is haarverlies in de kruin de eerste zichtbare plek van haaruitval.

Haarstukje voor de kruin in plaats van een volledige pruik

Haaruitval op de kruin leidt tot meer zichtbaar hoofdhuid, wat je onzeker kan laten voelen. Om de kruin te bedekken, kunnen haarstukken voor de kruin een uitkomst zijn. Hairtrends Haarwerk kan u een haarstukje voor de kruin aanmeten. Door de hoge kwaliteit en de realistische afwerking valt het haarstuk niet op. Dankzij Hairtrends Haarwerk gaat u met een glimlach door het leven.

Een haarstuk voor de kruin is speciaal ontwikkeld om een zichtbare kruin op je hoofd te bedekken. Een pruik is bedoeld om je haar volledig te bedekken. Als je enkel haaruitval hebt op de kruin, is het hebben van een haarstukje voor de kruin een ideale oplossing. Het haarstukje wordt volledig op je eigen haar afgestemd. Het haarstuk wordt naadloos verworven in je eigen haar, zodat het vrijwel onzichtbaar is. De haarstukken voor de kruin zijn een fijne oplossing om haarverlies te bedekken.

De verschillende mogelijkheden voor het bedekken van de kruin

Wij bieden haarstukjes voor de kruin aan in allerlei kleuren, maten en soorten. Zo hebben wij confectiehaarstukken en haarstukken van echt haar voor het bedekken van de kruin.

Confectiehaarstukje voor de kruin

Een confectiehaarstuk is een haarstuk dat zo goed als klaar is om te dragen. Op een paar afwerkingen na. Het voordeel van een confectiehaarstukje is, dat het vrijwel meteen beschikbaar is. Binnen twee dagen kunt u er al mee rondlopen. De prijs ligt lager dan bij een maatwerkhaarstukje. Onze confectiehaarstukjes voor een kruin zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Maatwerkhaarstuk voor de kruin

Hairtrends Haarwerk kan ook een haarstuk voor de kruin voor u precies op maat maken. Een maatwerkhaarstuk kan helemaal naar uw smaak en pasvorm gevormd worden. Denk hierbij aan de haardikte, kleur (bij echt haar), lengte en stijl. De keuze van een haarstukje is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en leefstijl. De levertijd van een maatwerkhaarstuk is ongeveer veertien weken.

De beschikbare materialen
  • Een haarstuk voor de kruin van kunststof vezels (niet föhnbaar).
  • Een haarstuk voor de kruin van hittebestendige kunststof vezels.
  • Een haarstuk voor de kruin met een combinatie van kunststof vezels en echt haar.
  • Een haarstuk voor de kruin van echt haar.

Wat kost een haarstuk voor de kruin?

Een haarstuk van echt haar is prijziger dan van synthetisch haar. Het gewenste model, lengte en de kleur hebben invloed op de prijs van uw haarwerk. Een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden is altijd kosteloos en tijdens dit gesprek bespreken we samen alle benodigde informatie om de juiste keuze te maken die bij u past. We brengen ook de vergoeding vanuit de verzekering in kaart.

 

Vrijblijvend advies

Wij geven u graag een persoonlijk advies over welk haarstukje voor de kruin het beste bij u zou passen. Neemt u gerust contact op voor het maken van een. vrijblijvende afspraak.

Neem contact op of +31 205664343

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor wij veel begrip hebben voor uw situatie. Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar. Afspraak maken

Vergoeding mogelijk

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden, wij vragen dit na voor u.

Haarstukje voor kruin - Menzis logo Haarstukje voor kruin - Zilveren kruis logo Haarstukje voor kruin - VGZ Logo
Haarstukje voor kruin - Unive logo Haarstukje voor kruin - Delta lloyd logo Haarstukje voor kruin - CZ Logo

Vind uw perfecte pruik

Filter
Collectie
Lengte
Kleur
Model

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie. Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.
Haarstukje voor kruin - Over ons image 1 Haarstukje voor kruin - Over ons image 2 Haarstukje voor kruin - Over ons image 3