Haarstukjes voor mannen

Maak een eind aan dun haar en diepe inhammen

Bekijk pruiken

Haarstukje voor mannen: weer een volle haarbos

Bij mannen is haarverlies vaak te wijten aan een grote hoeveelheid mannelijke hormonen. Tegen al uw goed behaarde vrienden kunt u dus zeggen dat u eigenlijk meer vent bent, omdat u meer mannelijk hormoon aanmaakt. Toch kan haarverlies u best onzeker maken.

Haarverlies kan ook komen door:

  • Alopecia androgenetica of andere vormen van alopecia
  • Erfelijkheid
  • Een chemobehandeling
  • Een operatie aan het hoofd
  • Stress
  • Een tekort aan mineralen / vitaminen

Gelukkig is er een aantal mogelijkheden om u een haarstukje aan te meten waardoor u een vol kapsel behoudt. Het haarstukje is niet van uw echte haar te onderscheiden waardoor niemand ziet dat u uw (wilde) haren verliest.

 

Kom op tijd in actie

Het is slim om in het beginstadium van haarverlies actie te ondernemen. Wanneer u steeds meer haren verliest, wordt de overgang (drempel) naar een haarstukje ook steeds hoger. Als u al bijna kaal bent, is een plotselinge metamorfose naar haar voor uw omgeving toch wat raar. Kom daarom op tijd in actie. Dan kunnen wij meteen aan de slag met het gebied waar u uw haren verliest.

We stemmen ons advies en de mogelijkheden zo goed mogelijk af op uw wensen en zorgen dat u een kapsel krijgt waarmee u vol zelfvertrouwen uw privé- en werkomgeving tegemoet treedt. Niemand die uw inhammen of kalende plekken nog kan zien.

Het is tevens mogelijk om bij ons een hoofdhuidanalyse te laten doen. Hierbij kunnen wij een diagnose maken van de reden van uw haarverlies of hoofdhuidprobleem. Aan de hand van deze diagnose kunnen wij een behandelplan opstellen.

 

Verschillende mogelijkheden

Wij kunnen u twee verschillende haarstukjes aanmeten: een confectiehaarstukje of een maatwerkhaarstukje. De keuze tussen confectie of maatwerk hangt af van een aantal factoren. Natuurlijk staan wij u met raad en daad bij voor het maken van een juiste keuze.

Confectiehaarstukje

Een confectiehaarstukje is snel leverbaar. Binnen twee dagen kunt u al met een mooi kapsel rondlopen. U kunt rekenen op een confectiehaarstukje van hoogwaardige kwaliteit.

We hebben confectiehaarstukjes met:

  • Kunststof vezels (niet föhnbaar)
  • Hittebestendige kunststof vezels
  • Cyber hair
  • Echt haar

Alleen haarstukjes voor mannen van echt haar kunnen gekleurd worden. Met kleuren en kleurnuances kunnen we uw eigen haarkleur zo goed mogelijk benaderen. Wij stylen uw haarstukje naar het kapsel dat u graag wilt.

Maatwerkhaarstukje

Een maatwerkhaarstukje kunnen wij volledig naar uw pasvorm maken. U kunt dan ook kiezen voor de gewenste haardikte, kleur (bij echt haar), lengte en stijl. Deze optie is wel wat duurder dan een confectiehaarstukje en kent een levertijd van ongeveer veertien weken.

Uw persoonlijke situatie of levensstijl bepalen voor een groot deel de keuze voor een haarstukje. Als u graag met een haarstukje wilt sporten dan houden wij daar in ons advies rekening mee. Wij zorgen in ieder geval voor een haarstukje waar u graag mee voor de dag komt en waarmee uw onzekerheid verdwijnt.

 

Vrijblijvend advies

Wij geven u graag een persoonlijk advies over welk haarstukje het beste bij u zou passen. Neemt u gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op of +31 205664343

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor wij veel begrip hebben voor uw situatie. Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar. Afspraak maken

Vergoeding mogelijk

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden, wij vragen dit na voor u.

Haarstukje voor mannen - Menzis logo Haarstukje voor mannen - Zilveren kruis logo Haarstukje voor mannen - VGZ Logo
Haarstukje voor mannen - Unive logo Haarstukje voor mannen - Delta lloyd logo Haarstukje voor mannen - CZ Logo

Vind uw perfecte pruik

Filter
Collectie
Lengte
Kleur
Model

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie. Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.
Haarstukje voor mannen - Over ons image 1 Haarstukje voor mannen - Over ons image 2 Haarstukje voor mannen - Over ons image 3