Haarstukjes voor vrouwen

Van dun wordend haar naar weer een volle haarbos

Bekijk pruiken

Haarstukjes voor vrouwen

Een passende oplossing voor uw haarverlies

Het verliezen van uw haar kan u erg onzeker maken. Vooral als uw haar zo dun wordt dat uw hoofdhuid steeds beter te zien is. U bent echt niet de enige vrouw die dit overkomt.

Haarverlies kan komen door:

  • Erfelijkheid
  • Alopecia androgenetica (hormonaal haarverlies) of andere vormen van Alopecia
  • De overgang
  • Een chemobehandeling (haar kan bovenop dun blijven)
  • Of een operatie aan het hoofd

Gelukkig kunnen we u in veel gevallen een haarstukje aanmeten, waardoor een haarwerk (volledige pruik) nog niet nodig is. Wij ontzorgen u graag bij uw haarproblemen.

Ook kan het zijn dat u van uzelf heel fijn en futloos haar heeft, waardoor u het maar moeilijk in model krijgt. Een haarstukje kan dan een waardevolle aanvulling zijn. Een aanvulling waarbij het haarstukje niet van uw echte haar te onderscheiden is.


Blijvende en persoonlijke oplossing

Voor veel vrouwen is een haarstukje een blijvende oplossing. In één bepaald gebied op het hoofd valt het haar uit, maar het haar eromheen groeit gewoon door. Daarom is het kiezen van een passend haarstukje een persoonlijke gebeurtenis. We stemmen ons advies en de mogelijkheden zo specifiek mogelijk af op uw wensen.

Een passend haarstukje is een waardevolle aanvulling voor uw totale uitstraling en geeft uw zelfvertrouwen een boost. Uw hoofdhuid en eventuele kalende plekken krijgt niemand meer te zien.

Het is tevens mogelijk om bij ons een hoofdhuidanalyse te laten doen. Hierbij kunnen wij een diagnose maken van de reden van uw haarverlies of hoofdhuidprobleem. Aan de hand van deze diagnose kunnen wij een behandelplan opstellen.


Verschillende mogelijkheden

Confectiehaarstukje
Een groot voordeel van een confectiehaarstukje is, dat het vrijwel meteen beschikbaar is. Binnen twee dagen kunt u er al mee rondlopen. Ook ligt de prijs lager dan bij een maatwerkhaarstukje. Sowieso krijgt u altijd een confectiehaarstukje van hoogwaardige kwaliteit.

Vier soorten confectiehaarstukjes
We hebben confectiehaarstukjes met:

  • kunststof vezels (niet föhnbaar)
  • hittebestendige kunststof vezels
  • een combinatie van kunststof vezels en echt haar
  • echt haar

Maatwerkhaarstukje
Hairtrends Haarwerk kan ook een haarstukje voor u precies op maat maken. Een maatwerkhaarstukje kan helemaal naar uw pasvorm en smaak gevormd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de haardikte, kleur (bij echt haar), lengte en stijl.
De levertijd van een maatwerkhaarstukje is ongeveer veertien weken.

De keuze van een haarstukje is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en leefstijl. Als u bijvoorbeeld veel met een haarstukje wilt sporten, is het ene haarstukje geschikter dan een andere. In ieder geval zorgt u met een haarstukje voor een mooi en vol kapsel waarmee u graag gezien wilt worden.

Vrijblijvend advies

Wij geven u graag een persoonlijk advies over welk haarstukje het beste bij u zou passen. Neemt u gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op of +31 205664343

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor wij veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.


Vergoeding mogelijk

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden, wij vragen dit na voor u.

Haarstukje voor vrouwen - Menzis logo Haarstukje voor vrouwen - Zilveren kruis logo Haarstukje voor vrouwen - VGZ Logo
Haarstukje voor vrouwen - Unive logo Haarstukje voor vrouwen - Delta lloyd logo Haarstukje voor vrouwen - CZ logo

Vind uw perfecte pruik

Filter

Collectie

Lengte

Kleur

Model

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.

Haarstukje voor vrouwen - Over ons image 1 Haarstukje voor vrouwen - Over ons image 2 Haarstukje voor vrouwen - Over ons image 3