Jon Renau pruiken

A private collection by Jon Renau

Jon Renau collectie

Sinds kort hebben wij diverse pruiken, toppers en verzorgingsproducten van het prachtige merk Jon Renau, overgevlogen vanuit Amerika, aan onze collectie mogen toevoegen.

Deze hoogwaardige haarwerken zijn praktisch onzichtbaar door de perfecte pasvormen en uitlijning met de haarlijn. Hoogwaardige kleuren en iedere dag is een andere look mogelijk met deze prachtige kwaliteit.

Neem contact op of +31 205664343

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u
door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.

Jon Renau haarwerken

Een trendy oplossing voor elk haarprobleem
. Voor elke fase van haarverlies, van beginnend tot (midden-)gevorderd, is er een pruik of haarstuk van Jon Renau die naadloos aansluit op het eigen haar.

De pruiken en haarstukken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, synthetisch haar, echt haar en hittebestendige vezel.

Wat maken de pruiken van Jon Renau uniek?

De pruiken zijn praktisch onzichtbaar door de perfecte pasvormen en uitlijning met de haarlijn. Ook zijn ze gemaakt voor verschillende gebieden, zoals de kruin, de bovenkant, frontaal of voor volledige dekking op de top.

Uitgebreid aanbod aan natuurlijke kleuren

Iedere Jon Renau pruik is verkrijgbaar in een breed scala kleuren. Kenmerkend voor de pruiken zijn de natuurlijke kleurresultaten.

De verschillende kleurcodes van dit exclusieve merk staan elk voor een zogeheten ‘color family’. Elke color family heeft zijn eigen kleuropbouw. Hierbij kan gedacht worden aan 20% highlights (H), 33% highlights (RH), dikkere highlights (FS) of een root (S). Door deze kleurenopbouw is het mogelijk om de meest natuurlijke kleurresultaten te behalen.

Jon Renau pruiken van echt haar zijn ook te verkrijgen in Renau Natural Colors (RN) kleuren, oftewel speciale kleuren zonder extra kleurtoevoeging.

Iedere look is mogelijk met de Jon Renau pruiken

Doordat de pruiken gemaakt zijn van de fijnste kwaliteit Remy Human Hair, bieden ze natuurlijke kracht en lange houdbaarheid. Iedere dag een andere look is zeker mogelijk! De pruiken kunnen namelijk gevlochten, gekruld, gestijld en met hitte bewerkt worden.

Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte pruik die precies aansluit bij uw wensen.

Ons doel: u weer met vol zelfvertrouwen de winkel uit zien gaan! Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of vragen.

Neem contact op of +31 205664343

Zorgvuldig stappenplan

Intakegesprek

Samen plannen we een intakegesprek waarin wij zoveel mogelijk van u willen weten om een goed behandelplan te kunnen opstellen. Uw karakter, leefgewoontes en -omstandigheden; alles is van belang om een goede pruik op maat voor u te kunnen ontwikkelen. Ook kunt u in het gesprek al uw wensen en vragen met ons bespreken.

Op uw verzoek kunnen we eerst een hoofdhuidanalyse uitvoeren. Met deze hoofdhuidanalyse onderzoeken we de exacte oorzaak van uw haarverlies. Wellicht is een pruik of haarwerk (nog) niet nodig. Mocht dit wel het geval zijn dan nemen wij uw hoofdmaat op, bepalen de kleur die bij u past en bespreken het model van uw op maat gemaakte pruik of haarwerk.

Pasafspraak
Pruik op maat - Werkwijze

Pasafspraak

Na het intakegesprek plannen we een pasafspraak in onze pruiken winkel in Amsterdam waarin we zorgen voor zes á zeven kapsels die goed bij u passen. Een pasafspraak kan, indien nodig, binnen twee dagen worden uitgevoerd.

Om een perfecte pasvorm te creëren, maken wij het haarwerk zo nodig nog verder op maat of knippen we uw model bij. Naast een haarwerksalon zijn wij namelijk ook een kapsalon. U bent met Hairtrends Haarwerken altijd verzekerd van een modisch en vooral een door topstylisten goed geknipt haarwerk op maat.

Graag informeren wij u over het onderhoud en de styling van uw kapsel. Wanneer u bijvoorbeeld voor een synthetische pruik gekozen heeft, zal deze wasbeurt na wasbeurt in model blijven. Een pruik van echt haar moet na elke wasbeurt weer even in model gebracht worden. Een synthetische pruik is dus erg praktisch in onderhoud. Een pruik van echt haar zal uiteindelijk langer mooi blijven.

Na de pasafspraak kunt u al meteen met uw nieuwe kapsel bij ons de deur uit. Ook kunt u het haarwerk maximaal zes weken reserveren zodat u nog even de tijd heeft om over het kapsel na te denken.

Hoe dan ook, wij zijn pas tevreden als u meer dan tevreden bent en (weer) met veel zelfvertrouwen over de straat gaat.

Vergoeding
Pruik op maat - Werkwijze

Vergoeding

Vanuit uw basisverzekering kunt u dit jaar € 431,- van uw pruik vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. Mocht de prijs van uw pruik hoger uitvallen dan kunt u het resterende bedrag eventueel uit uw aanvullende verzekering ontvangen.

Of u aanvullend verzekerd bent hangt af van uw polis. Wij gaan bij uw zorgverzekering na of u aanvullend verzekerd bent en zo ja wat u naast uw basisverzekering extra vergoed kunt krijgen. Daar hoeft u dus zelf mooi niet meer achteraan.

Wij zorgen ervoor dat u bij het kiezen van uw pruik of haarwerk uw totale financiële vergoeding weet, zodat u meteen ook een financiële afweging kunt maken.

Pruik op maat - ANKO logo

Wij zijn ANKO gecertificeerd. Dit is een keurmerk waardoor wij onze diensten mogen leveren via alle zorgverzekeraars.

Eventuele vervolgafspraak
Pruik op maat - Werkwijze

Eventuele vervolgafspraak

Eventueel kunnen we een vervolgafspraak met u inplannen om te vernemen hoe uw haarwerk of pruik op maat bevalt. Misschien heeft u dan nog vragen over het onderhoud of het gebruik ervan.
Bij een gedeeltelijk haarwerk kan het zijn dat uw eigen haar verder uitvalt. In dat geval maken we sowieso een vervolgafspraak om dit in de gaten te houden.

Natuurlijk kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor vragen of een controle.

Afspraak maken
Pruik op maat - Werkwijze