Maatwerk pruiken in vele modellen voor heren, dames en kinderen

Wij bieden pruiken in alle prijsklassen (met de mogelijkheid ‘zonder eigen bijdrage’)

Bekijk de pruiken

Een pruik die helemaal bij u past

We begrijpen dat het heel heftig voor u is als u uw haar verliest. Het kan uw zelfvertrouwen schaden in werk- en privésituaties. U heeft al genoeg te verduren en daarom denken wij heel graag met u mee

Hairtrends Haarwerk kan u helpen aan een kapsel dat er zo natuurlijk uitziet dat niemand doorheeft dat het niet uw eigen haar is. Bij ons kunt u kiezen uit prachtige pruiken van echt haar of synthetisch materiaal.

Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben, maar waar het ook door komt, wij zorgen er graag voor dat u niet zonder haar door het leven hoeft. Samen met u gaan wij graag op zoek naar een haarwerk of pruik die helemaal bij u past.

De juiste pruik voor u

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we alle tijd voor u en passen we het model dat u graag wilt. We kijken naar de pasvorm, het materiaal en het bevestigingsmateriaal en zorgen dat uw kapsel goed en lekker zit.

Wij adviseren u wat mooi bij u staat en houden daarbij rekening met uw eigen haartype. U kunt ervan op aan dat elk persoonlijk gesprek met ons geheel privé is en dat uw privacy te allen tijde gewaarborgd wordt.

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die zij u bieden, hebben zij een groot inlevingsvermogen waardoor zij veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.


Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u
door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.

Over ons image 1 - Hairtrends Haarwerk Over ons image 2 - Hairtrends Haarwerk Over ons image 3 - Hairtrends Haarwerk