Dames pruiken van echt haar

in vele modellen

Wij bieden pruiken in alle prijsklassen (met de mogelijkheid ‘zonder eigen bijdrage’)

Bekijk pruiken

Dames pruiken van echt haar voor elke vrouw

We begrijpen dat het intens verdrietig is als u als vrouw uw haar verliest. Het haar dat u al zolang koestert valt zomaar uit. Haaruitval hoeft uw zelfvertrouwen niet te schaden. U heeft al genoeg om zich druk over te maken.

Hairtrends Haarwerk biedt u een passende haaroplossing waarmee u graag gezien wordt.

Onderzoek vooraf

Op uw verzoek kunnen we aan de hand van een uitgebreide hoofdhuidanalyse nagaan wat de reden is van uw haarverlies. Haarverlies kan meerdere oorzaken hebben en in sommige gevallen is een pruik (nog) niet nodig. Wellicht kan er, afhankelijk van de oorzaak van uw haarverlies, eerst een alternatieve behandeling worden gestart om verder haarverlies tegen te gaan. Wij willen voor elke situatie de beste oplossing kiezen en steunen u graag met een pruik van echt haar en hoge kwaliteit, die volledig op uw kapsel is afgestemd.

Ruime keuze uit haarwerken en pruiken van echt haar

Natuurlijk kunt u, als er al veel duidelijk is, ook meteen een dames pruik die, of haarwerk dat, volledig op u wordt afgestemd aanschaffen. Elke vrouw, u dus ook, heeft recht op een mooi kapsel. Hairtrends Haarwerk biedt u een ruime keuze uit veel verschillende confectie haarwerken. Daarnaast kunnen wij al haarwerken op maat aanpassen op uw persoonlijke keuze. Wilt u het kapsel dat u altijd heeft gehad? Of gewoon een keer heel wat anders? Wij zullen u, afgestemd op uw persoon, optimaal adviseren bij uw keuze, zodat u die natuurlijk uitstraling krijgt die u verdient.

Haarwerken voor een donkere huidskleur

Speciaal voor vrouwen met een donkere huidskleur hebben we een aparte collectie dames pruiken van echt haar ontworpen. Ook binnen deze collectie haarwerken zijn er veel kleuren en mogelijkheden.

Neem contact op of +31 205664343

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden in onze pruiken winkel in Amsterdam, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor wij veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren u graag over wat het beste bij u past en staan ook op het gebeid van dames pruiken van echt haar voor u klaar. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat dames pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.


Vergoeding mogelijk

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden, wij vragen dit na voor u.

Dames pruiken echt haar - Menzis logo Dames pruiken echt haar - Zilveren kruis logo Dames pruiken echt haar - VGZ Logo
Dames pruiken echt haar - Unive logo Dames pruiken echt haar - Delta lloyd logo Dames pruiken echt haar - CZ Logo

Vind uw perfecte pruik

Filter

Collectie

Lengte

Kleur

Model

Bekijk alle dames pruiken

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.

Dames pruiken echt haar - Over ons image 1 Dames pruiken echt haar - Over ons image 2