Heren pruiken van echt haar

, speciaal op maat

Wij bieden kwaliteitshaarwerken in alle prijsklassen.

Bekijk pruiken

Een leven met haar

Heeft u er als man moeite mee om vroegtijdig uw haar te verliezen? Maakt haarverlies u erg onzeker? Zonder haar door het leven moeten hoeft niet meer. Dankzij de heren pruiken van echt haar van Hairtrends Haarwerk, de pruiken winkel in Amsterdam.

Net als Leco van Zadelhoff in de uitzending van RTL Boulevard op 28 januari 2018, juichen wij haarwerken bij mannen toe en zeggen wij ook ‘Weg met dat taboe!’ Een haarwerk wordt nog te vaak geassocieerd met een toupet die afvliegt bij de minste of gerichtste windvlaag, maar dat is al lang niet meer zo. Een heren pruik, gemaakt van echt haar, is tegenwoordig iets waar u zich niet langer voor hoeft te schamen.

Hairtrends Haarwerk maakt een goede, natuurlijke haaroplossing op maat voor u. Met een heren pruik van echt haar kunt u sporten, zwemmen en douchen (en hard tegen de wind in fietsen). Met onze heren pruiken lijkt u zo twintig jaar jonger.

Wij staan voor u klaar

Maar liefst vijfentachtig procent van de mannen krijgt voor hun vijftigste te maken met haarverlies. U bent dus echt niet de enige. De belangrijkste veroorzaker van kaalheid is een afgeleide van het mannelijke hormoon. Natuurlijk zijn er ook andere oorzaken van (tijdelijke) kaalheid, zoals een haaraandoening (alopecia) of een medische behandeling (chemokuur).

Wat de oorzaak van uw haarverlies ook is, weet dat wij voor u klaarstaan. Wij ontzorgen u graag bij al uw haarproblemen.

Onze professionele haarwerkspecialisten nemen alle tijd voor u en al uw wensen worden meegenomen in maken van uw heren pruik van echt haar. Hoe dan ook, wij zorgen dat u de deur uitgaat met het best passende herenkapsel waar u zakelijk en privé mee gezien wilt worden. Wij bieden u een kapsel waarmee u in uw leven (weer) zelfvertrouwen uitstraalt.

Onderzoek vooraf

Op uw verzoek kunnen we nagaan wat de reden is van uw haarverlies, aan de hand van een uitgebreide hoofdhuidanalyse. Haarverlies kan meerdere oorzaken hebben en eventueel is een haarwerk (nog) niet nodig. Wellicht kan er eerst een alternatieve behandeling worden gestart om verder haarverlies tegen te gaan. Wij willen voor elke situatie de beste oplossing kiezen.

Ruime keuze uit kwalitatieve heren pruiken van echt haar

U kiest uit een breed assortiment kwalitatief goede haarwerken. Er zit altijd wel een heren pruik bij die geknipt is voor u. Dit bedoelen wij zowel letterlijk als figuurlijk. Wij zijn naast een haarwerksalon namelijk ook een kapsalon en knippen uw haarwerk graag bij voor het perfecte model van uw heren pruik. Wij bieden dus maatwerk, waarbij ons advies volledig op uw persoon is afgestemd.

Al onze haarwerken zijn licht in gewicht en niet van echt haar te onderscheiden. Het zal niemand opvallen dat u een haarwerk draagt.

Neem contact op of +31 205664343

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor wij veel begrip hebben voor uw situatie. Wij adviseren graag wat het beste bij u past en staan ook op het gebeid van dames pruiken van echt haar voor u klaar. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.

Vergoeding mogelijk

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden, wij vragen dit na voor u.

Heren pruiken echt haar - Menzis logo Heren pruiken echt haar - Zilveren kruis logo Heren pruiken echt haar - VGZ Logo
Heren pruiken echt haar - Unive logo Heren pruiken echt haar - Delta lloyd logo Heren pruiken echt haar - CZ Logo

Vind uw perfecte pruik

Filter
Collectie
Lengte
Kleur
Model

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie. Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.
Heren pruiken echt haar - Over ons image 1 Heren pruiken echt haar - Over ons image 2