Pruiken echt haar krullen

Dé persoonlijke en passende oplossing

Bekijk pruiken

Een krullende pruik van echt haar

Dé passende oplossing voor haarverlies

Het dragen van een pruik van echt haar kan diverse oorzaken hebben. Denk hierbij aan ziekte, medicijngebruik, of een hormonale afwijking. Ook kan haarverlies optreden met het ouder worden. Haarverlies is vaak erfelijk bepaald. Bij Hairtrends Haarwerk realiseren wij dat haarverlies emotioneel kan zijn. De stap naar een haarwerkspecialist kan lastig zijn.

Dankzij onze jarenlange ervaring en de liefde voor het vak bent u bij Hairtrends Haarwerk aan het juist adres. Wij geven u persoonlijk advies en laten u kennismaken met diverse krullen pruiken van echt haar. Samen werken we aan een natuurlijk eindresultaat. Bij Hairtrends Haarwerk zijn wij pas klaar als u tevreden en gelukkig bent met uw krullen pruik.

De mogelijkheden voor krullen pruiken van echt haar

Bij Hairtrends Haarwerk hebben we krullende pruiken van echt haar in diverse kleuren, soorten en lengtes beschikbaar. Zo is er altijd een pruik met krullen die bij u past.

Een pruik van krullend echt haar is niet te onderscheiden van echt. Ze hebben een natuurlijke uitstraling en geven u zelfvertrouwen. Dat vinden wij belangrijk.

Maatwerk haarstuk krullen van echt haar

Hairtrends Haarwerk kan een haarstuk krullen van echt haar voor u precies op maat maken. Een maatwerk haarstuk kan volledig naar uw smaak en pasvorm gevormd worden. Denk hierbij aan de kleur (bij echt haar), haardikte, stijl en lengte. Een maatwerk haarstuk met krullen van echt haar zorgt voor een natuurlijk en vol kapsel waar u blij van wordt.

Confectie haarstuk krullen van echt haar

Ook leveren wij confectie haarstukken met krullen van echt haar. Een confectie haarstuk is een haarwerk dat al helemaal klaar is gemaakt om te dragen. Een groot voordeel van dit type haarstuk is de snelle levertijd. Binnen twee werkdagen kunt u er al mee rondlopen.

Vele voordelen

  • Bestendig tegen kleuren
  • Volledig naar eigen wens moduleren
  • Een natuurlijke glans en uitstraling
  • Een lange levensduur
  • Minder warm tijdens het dragen

Onderhoud van krullende pruiken van echt haar

Pruiken van echt haar hebben tijdig onderhoud nodig, zo ook de krullende variant. Wij geven u tips over het reinigen. Heeft uw haarwerk krullen toch te maken met slijtage? Wij kunnen ook onderhoud en eventuele reparaties uitvoeren. Hierdoor gaat uw krullen pruik een langere tijd mee.

 

Vrijblijvend advies

Wij geven u graag een persoonlijk advies over welke krullen pruik van echt haar het beste bij u past. Neem onderstaand contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op of +31 205664343

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor wij veel begrip hebben voor uw situatie. Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar. Afspraak maken

Vergoeding mogelijk

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden, wij vragen dit na voor u.

Pruik echt haar krullen - Menzis logo Pruik echt haar krullen - Zilveren kruis logo Pruik echt haar krullen - VGZ Logo
Pruik echt haar krullen - Unive logo Pruik echt haar krullen - Delta lloyd logo Pruik echt haar krullen - CZ Logo

Vind uw perfecte pruik

Filter
Collectie
Lengte
Kleur
Model

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie. Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.
Pruik echt haar krullen - Over ons image 1 Pruik echt haar krullen - Over ons image 2 Pruik echt haar krullen - Over ons image 3