Een pruik die uw droom als vrouw doet uitkomen

Wij bieden pruiken in alle prijsklassen (met de mogelijkheid ‘zonder eigen bijdrage’)

Bekijk de pruiken

Damespruiken voor heren

Zoekt u als man een damespruik, maar kunt u het model dat bij u past maar niet vinden? Een mannenhoofd is doorgaans groter dan een vrouwenhoofd waardoor een pruik die u via internet bestelt, vaak niet lekker zit en er dan ook niet echt mooi uitziet.

Hairtrends Haarwerk is gespecialiseerd in damespruiken voor mannen en weet uit ervaring waar u tegenaan loopt.

Op zoek naar uw volmaakte zelf

Wij weten als geen ander dat het haar een belangrijke rol speelt bij uw vrouwelijke uitstraling. Het is een van de eerste dingen die aan uw uiterlijk opvallen. Een standaardmodel pruik kan in de praktijk heel onnatuurlijk overkomen en hierdoor uw verzorgde vrouwelijke uiterlijk negatief beïnvloeden. In uw dagelijks leven en werk wilt u volledig uzelf kunnen zijn met een passende en natuurlijke uitstraling.

Na een grote stap en waarschijnlijk een zware periode in uw leven, zorgen wij voor een complementerende pruik die perfect past bij uw vrouwelijke totaalplaatje. U wordt dan echt een plaatje van een vrouw.

Speciaal voor u op maat gemaakt

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een pruik laten maken die lekker zit en qua kleur, lengte en materiaal ook helemaal bij u past. Natuurlijk staan wij u met raad en daad bij om hierin de juiste keuze te maken. Omdat we naast een haarwerksalon ook een kapsalon zijn, kunnen we uw model gemakkelijk bijknippen.

Al onze pruiken hebben een haarinplant die op volkomen natuurlijk wijze is opgebouwd. Hierdoor is er zelfs een heel klein beetje hoofdhuid te zien wat voor een natuurlijke look zorgt. Wij bieden pruiken aan van Cyberhair, maar ook van echt haar. Beide materialen kunt u zelf goed onderhouden.

Bijpassende make-up

Aangezien wij veel ervaring hebben met zogenaamde make-overs, kunnen we uw uitstraling na het aanmeten van de pruik, meteen complementeren met bijpassende make-up. Omdat veel mannen u voorgingen, weten wij precies wat het beste combineert. Dit doen wij natuurlijk alleen als u dat wenst.

Vrijblijvende afspraak bij onze ‘Just For Men’ locatie

De afgelopen jaren hebben wij al veel mannen geadviseerd bij het transformeren naar een vrouwelijk uiterlijk en wij helpen u ook graag. Op onze speciale ‘Just For Men’ locatie kunt u makkelijk binnenstappen en u hoeft absoluut geen schroom te hebben om uw wensen bij ons kenbaar te maken. Wij zijn haarprofessionals met een jarenlange ervaring en u kunt met een gerust hart uw vrouwelijke verlangen in onze liefdevolle handen leggen.

Uw privacy is te allen tijde gewaarborgd en wij zorgen ervoor dat u kunt komen op de tijden dat het u uitkomt. Op sommige dagen kan dit ook ‘s avonds.

Neem contact op of +31 205664343

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die zij u bieden, hebben zij een groot inlevingsvermogen waardoor zij veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.


Vergoeding mogelijk

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden, wij vragen dit na voor u.

Menzis logo - Hairtrends Haarwerk Zilveren kruis logo - Hairtrends Haarwerk VGZ Logo - Hairtrends Haarwerk
Unive logo - Hairtrends Haarwerk Delta lloyd logo - Hairtrends Haarwerk CZ Logo - Hairtrends Haarwerk

Vind uw perfecte pruik

Filter

Collectie

Lengte

Kleur

Model

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten. We staan voor u klaar.

Over ons image 1 Over ons image 2