Haarspecialist in Amsterdam en Mijdrecht

Hairtrends Haarwerk is gevestigd in het Academisch Medisch Centrum (AMC) van Amsterdam. Komt u gerust eens langs in onze pruiken winkel in Amsterdam om verschillende pruiken, haarwerken en haarstukken te bekijken en te voelen.

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Lydia en Helga hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij bieden hebben we een groot inlevingsvermogen waardoor er veel begrip is voor uw situatie. We helpen zo goed mogelijk zodat u met een goed en tevreden gevoel naar huis kan gaan. Het haarwerk zal perfect aansluiten bij u en uw wensen.

Waarom Hairtrends?

Bij onze pruiken winkel in Amsterdam is er een keuze uit pruiken in vele modellen, kleuren en maten. We hebben een assortiment dat past bij een lager en hoger budget. Bekijk ons aanbod dames pruiken van echt haar en heren pruiken van echt haar.

Tijdens de pasafspraak zorgen we dat u een volledige pruik op maat krijgt. Hiervoor hoeft u niks te regelen met uw zorgverzekeraar. Wij nemen het proces van de vergoeding voor uw pruik op maat volledig uit handen.

Onze klanten

Wij hebben als pruiken winkel in Amsterdam al vele mensen met haarproblemen mogen helpen. We proberen elke klant zich zo veel mogelijk op zijn of haar gemak te laten voelen, zodat we samen de beste pruik kunnen uitkiezen. Benieuwd naar de verhalen van klanten en hoe zij het bij ons hebben ervaren? Lees dan onze referenties. Wij hopen u, net zoals deze klanten, een prettige ervaring te geven met het gewenste resultaat.

Neem gerust contact op

Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij u in onze pruiken winkel in Amsterdam graag over de beste aanpak van uw specifieke situatie. Kom gerust vrijblijvend op gesprek. We staan voor u klaar.

Neem bij vragen of voor het maken van een persoonlijke afspraak contact met ons op door te bellen naar 020 566 43 43 of door het contactformulier in te vullen.

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Lydia en Helga van Haartrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor wij veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren u in onze pruiken winkel graag over wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.


Uw haarwerk specialist