Vind de pruik die dichtbij jezelf blijft

Onze pruiken winkel zit in Amsterdam in het AMC

Haarwerk-specialist in Amsterdam

Het verlies van uw haar is een ingrijpende gebeurtenis. In onze salon draait het volledig om u. We hebben een apart gedeelte in de salon gemaakt zodat we u in alle rust en privacy kunnen helpen.

Hoe echt kan een haarwerk ogen?

Tegenwoordig zijn er haarwerken die praktisch onzichtbaar zijn door de perfecte pasvormen en hoogwaardige kleuren.

Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen?

Jazeker, we hebben vele dames-, heren- en kinderhaarwerken. Samen gaan we voor u het juiste model bepalen passend bij uw wensen, gezicht en levensstijl.

Wat kost een haarwerk?

De zorgverzekeraar vergoed tot €436,-. We hebben haarwerken waarbij geen bijbetaling nodig is. Er zijn ook haarwerken die aanzienlijk duurder zijn i.v.m. haarlengte, kwaliteit materiaal (echt of synthetisch) en maatwerk.

Wat is de eerste stap?

Tijdens ons intakegesprek met elkaar bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wij begrijpen dat een mooi kapsel bijdraagt aan een goed verzorgd uiterlijk dat u (weer) zelfvertrouwen geeft.

Neem contact op of +31 205664343

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor wij veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren u in onze pruiken winkel graag over wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.


Eerdere ervaringen

Pruiken winkel Amsterdam - Jenny Trimp

Jenny Trimp

Ik ben heel blij dat ik bij Hairtrends terecht kon voor mijn nieuwe haar, omdat ik altijd op zo'n fijne manier ben geholpen.
Pruiken winkel Amsterdam - Janneke

Janneke

Het treft me iedere keer opnieuw als ik zie en ervaar met hoeveel lieve aandacht, discretie, zorg en medeleven het team omgaat met de klanten.
Pruiken winkel Amsterdam - Anonieme mevrouw

Anonieme mevrouw

Toen we het nieuwe haarwerk bij mevrouw opgezet hadden, kwam er meteen weer een glans in haar ogen.
Pruiken winkel Amsterdam

Onze werkwijze

Beknopte filosofie van Hairtrends Haarwerk

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zorgvuldig stappenplan voor u ontwikkeld. Het regelen van de vergoeding vanuit de verzekering nemen wij allemaal uit handen voor u.

Lees meer over onze werkwijze

Veelgestelde vragen

Vergoed mijn zorgverzekeraar de aanschaf van een haarwerk?
Dit is mogelijk, de zorgverzekeraar vergoed tot €454,50,-. We verzorgen ook het declaratieproces, je hoeft enkel een verwijsbrief af te geven van de arts.
Wat kost een haarwerk?
Vanaf €454,50,- zodat er geen bijbetaling nodig is. Er zijn ook haarwerken die aanzienlijk duurder zijn i.v.m. haarlengte, kwaliteit materiaal (echt of synthetisch) en maatwerk. Neem contact op voor meer informatie.
Hoe lang duurt het voordat een haarwerk af is?
Binnen 2 dagen kunnen we hiervoor zorgen indien nodig. Fijner is natuurlijk als er wat meer tijd beschikbaar is.
Hoe lang blijft een haarwerk 'goed'?
Afhankelijk van vele factoren, synthetische haarwerken blijven vaak maximaal 1 jaar goed. Echt haar gaat langer mee dan synthetische haarwerken. De duur is afhankelijk van afhankelijk van lengte, onderhoud, dagelijks gebruik en vele andere factoren.
Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben over mijn haarwerk?

Mocht het onverhoopt voorkomen dat u een klacht heeft, dan treft u hieronder de procedure aan om een klacht te melden.

Om de klacht zo snel mogelijk op te lossen, kunt u het beste in eerste instantie bellen met de winkel van aankoop.

Uiteraard kunt u ook schriftelijk of digitaal een klacht indienen. Voor een snelle en correcte afhandeling vragen we om onderstaande gegevens te vermelden:

• naam van de winkel van aankoop, inclusief aankoopdatum
• uw naam, adres en woonplaats
• e-mailadres en telefoonnummer

Verstuur uw klacht naar:
klantenservice@aderanshaircenter.com

Of gebruik hiervoor het contactformulier op onze website

U kunt het ook schriftelijk indienen via onderstaand adres:

Aderans Haircenter

t.a.v. Afdeling Klachten

Eglantierbaan 16

2908 LV Capelle aan den IJssel

Nederland

Binnen 5 dagen ontvangt u een inhoudelijke reactie van ons.

Goed om te weten:

Als u als consument vindt dat uw klacht niet naar behoren is behandeld, kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie.

Heb ik garantie op mijn haarwerk?
Ja, u heeft 3 maanden garantie op uw haarwerk mits de onderhoudsvoorschriften zijn aangehouden en 6 maanden garantie op productie- en fabricagefouten.
Wat betekent het ANKO keurmerk?
De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. ANKO-leden werken volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging en zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Dit biedt je duidelijkheid en zekerheid. De ANKO staat voor professioneel ondernemerschap en uitstekend vakmanschap.

80 jaar ervaring in het vak van haarwerken

Wij, Yvonne, Daisy, Lydia, Priscilla en Helga van Hairtrends Haarwerk hebben jarenlange ervaring in het vak van haarwerken. Naast de hoogwaardige kwaliteit die wij bieden, hebben we een groot inlevingsvermogen waardoor er veel begrip is voor uw situatie.

Als pruiken winkel in Amsterdam hebben wij al vele mensen met haarproblemen mogen helpen. We proberen elke klant zo veel mogelijk op zijn of haar gemak te laten voelen, zodat we samen de beste pruik kunnen uitkiezen die perfect aansluit bij u en uw wensen.

Ons doel is om u uiteindelijk met een fijn en tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Zodat u weer met een gelukkig gevoel in de spiegel kunt kijken!

Voor iedere situatie een passende pruik

Bij onze pruiken winkel in Amsterdam is er keuze uit pruiken in vele modellen, kleuren en maten. Voor zowel een lager als hoger budget zijn er veel mogelijkheden om met vol zelfvertrouwen de winkel uit te lopen. Bekijk ons aanbod dames pruiken van echt haar en heren pruiken van echt haar.

Wij nemen graag het proces met uw zorgverzekeraar uit handen

Tijdens de pasafspraak zorgen we dat u een volledige pruik op maat krijgt. Hiervoor hoeft u niks te regelen met uw zorgverzekeraar. Wij nemen het proces van de vergoeding van uw pruik op maat volledig uit handen.

Neem gerust contact op

Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij u in onze pruiken winkel in Amsterdam graag over de beste aanpak van uw specifieke situatie. Kom gerust vrijblijvend op gesprek. We staan voor u klaar.

Bij verdere vragen of voor het maken van een persoonlijke afspraak kunt u altijd onderstaand vrijblijvend contacts met ons opnemen.

Neem contact op of +31 205664343