Haarspecialist in Amsterdam en Mijdrecht

Hairtrends Haarwerk is gevestigd in het Academisch Medisch Centrum (AMC) van Amsterdam. Komt u gerust eens langs in onze pruiken winkel in Amsterdam om verschillende pruiken of haarwerken te bekijken en te voelen.

Over Hairtrends Haarwerk

Wij, Yvonne, Lydia en Helga hebben veel ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij bieden hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor we veel begrip hebben voor uw situatie.

Bij ons heeft u de keuze uit vele modellen in allerlei kleuren en maten in verschillende prijsklassen.

Neem gerust contact op

Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij u in onze pruiken winkel in Amsterdam graag over de beste aanpak van uw specifieke situatie. Kom gerust vrijblijvend op gesprek. We staan voor u klaar.

Neemt u bij vragen of voor het maken van een persoonlijke afspraak contact met ons op door te bellen naar 020 566 43 43 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Waarom Hairtrends?

Wij, Yvonne, Lydia en Helga van Haartrends Haarwerk hebben met elkaar tachtig jaar ervaring in het vak van haarwerken. Naast de kwaliteit die wij u bieden, hebben wij een groot inlevingsvermogen waardoor wij veel begrip hebben voor uw situatie.

Wij adviseren u in onze pruiken winkel graag over wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons wat pruiken aanmeten. We staan voor u klaar.


Uw haarwerk specialist