Referenties

Er zijn veel mannen en vrouwen die ook last hebben van haaruitval of dunner wordend haar. Lees hieronder hun verhalen.

Anonieme mevrouw, 75 jaar

We maken het regelmatig mee dat vrouwen met dun haar bij ons komen, op zoek naar een dames pruik van echt haar. Deze dame kwam bij ons met dun haar, als gevolg van het gebruik van veel medicatie. We bespraken met haar alle mogelijkheden die wij haar konden bieden en luisterden naar haar wensen. (Ze liet ons weten dat ze op zoek was naar een haarwerk dat vergelijkbaar is met het haar waar ze altijd van genoten heeft, dus dat gingen wij voor haar samenstellen.)

Na deze eerste afspraak kwam de pasafspraak, waarbij we het haarwerk of de pruik geheel op maat maken. Toen we het nieuwe haarwerk bij mevrouw opgezet hadden, kwam er meteen weer een glans in haar ogen. Meteen kwam haar zelfvertrouwen weer terug.

Daarna hebben we haar wat make-up opgedaan en stapte ze weer helemaal vol zelfvertrouwen de winkel uit.
Daar doen we het voor! Hoe geweldig is ons vak?

Lees meer over onze pruiken winkel in Amsterdam.

Referentie - Anonieme mevrouw

Cinthia Toornent, 48 jaar

16 jaar geleden ontdekte ik kale plekjes op mijn hoofd. Ik dacht dat dit door stress kwam en weer terug zou groeien. Niets was minder waar. Ik kon de kale plekken 2 jaar verbergen. Uiteindelijk ging dat niet meer. Ik durfde niet meer naar buiten met wind en regen en voelde mij doodongelukkig. Na vele onderzoeken blijk ik CLE (anti immuunsysteem ziekte) te hebben. Het haar valt uit en komt nooit meer terug.

Na een zoektocht kwam ik uit bij Yvonne de Boer "Haartrends" uit! Wat een geweldig ontvangst en wat voelde ik mij prettig. Ik ben altijd zeer kritisch geweest wat m'n haren betreft en was ook zeer kritisch met haarwerken/pruiken. Ik ben begonnen met haarwerken en ik draag nu een hele pruik. Ik ben ontzettend blij hiermee. Als ik bij Haartrends binnen kom lopen dan voel ik mij thuis, de ontvangst, de manier hoe men meedenkt en kijkt wat bij mij past, wat mijn wensen zijn is voor mij zo ontzettend waardevol.

Ik heb weleens een uitstapje gemaakt naar een ander haarwerkbedrijf. Ik kwam als snel terug bij Haartrends. Ik voel me daar thuis, ze gaan mee met de nieuwste trends en gaan net zo lang door tot het gewenste resultaat bereikt is. Mijn zelfbeeld werd almaar lager destijds en nu kan ik mezelf weer een zelfverzekerde vrouw noemen. Elk jaar een nieuwe pruik uitkiezen is een feest. Ik wil niet meer zonder hun!

Lees meer over onze pruiken winkel in Amsterdam.

Referentie - Cinthia Toornent

Uw haarwerk specialist